Baki B3 otkriva da li se razvodi od žene!

Poznati denser Baki B3 otkriva da li će se razvesti od supruge Bojane, kao i odnosu Dine Galorine i njega.
Sinoć u toku „Parografa“, u kome je učestvovao Nikola Lakić, produkcija te je obavestila da ćeš do Nove godine dobiti papire za razvod braka. Da li te je šokirala ženina odluka?

-Pa iskreno jeste, jer nisam očekivao, ali sam shvatio da od toga nema ništa, znam da me žena razume i shvatagde sam i kakav mi je posao i da je sve to cena slave i zahteva ovakvu igru. Ušao sam u takav šou i to je opravdano. Moja žena je jaka, nije lako biti žena čoveku koji se bavi javnim poslom. Ali ako je tako odlučila to ćemo rešiti kada izađem odavde.

Dina Galorini sumnja da si u tajnom dogovoru sa ženom i da zajedno želite da od nje napravite „crnu“ ovcu. Da li su njene sumnje osnovane?

-To je čista glupost, nema veze sa ničim, ja nisam klinac i neko ko ne zna i nije zanimljiv ili kreativan. Taman posla da smo se dogovorili. A i da smo se dogovorili ne kapiram uopšte šta menja naš odnos.

Javnost te povezuje sa Dinom Galorini, za koju govoriš da ste u strogo prijateljskom odnosu. Takođe, blizak prijatelj si sa Voljenkom Ilić, ali niko ne aludira na vašu romansu. Da li namerno daješ povoda da te publika povezuje sa Dinom u ljubavnom smislu?

-Da smo u nekoj šemi ili vezi kako govore, ne kapiram osudu i kritike ljudi koji se bave mojim životom i imaju pravo na to. Ja sam samo neko ko je ušao ovde, i dobio svoju ulogu u filmu ili seriji. Mislim da bi trebalo da sačekamo kraj jer u svakom filmu postoji kraj, pa i u ovom eksperimentalnom gde se nalazim.

Izvor: Happy TV

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x