Dajana izblamirala kolegu u „Kontraviziji“: On je prvo grlo Pinka!

Dvojac koji građane Srbije uvek oraspoloži u najranijim jutarnjim časovima svojom emisijom „Svitanje“, Dajana Paunović i Nemanja Velikić, gosti su „Kontravizije“ Lava Grigorija Pajkića u nedelju od 19.15 časova.
U svojoj najavi, Lav je istakao da Dajanu i Nemanju viđa samo u juranjim terminima, a lepa voditeljka je istkla da je sada možda vreme za neki udarni sat na Televiziji Pink:
-Možda bi mogli neki prajm-tajm sada da potražimo? – pitala je Dajana svog kolegu s kojim već godinu i po dana vodi jutarnju emisiju.


– Ja sam se već odvikao, s obzirom na to da sam vodio vesti u večernjim terminima, pa mi ovaj malo i odgovara. Ali od kada sam dobio lepšu i jaču polovinu, ja se budim rano ujutru i oran dođem na posao… Glas sam izgubio dragi
moj Lave, ali ne žalim se – kazao je Nemanja i nasmejao sve, a Dajane se nadovezala:
– Ne zovu ga džabe, prvo grlo Pinka- otkrila je atraktivna voditeljka i nasmejala sve u studiju.
– Molim vas, neka bude prvi glas Pinka, da ne bude zabune – dodao je Nemanja, što je Lava nasmejalo pa mu je poručio da je ova prozivka dušu dala za društvenu mrežu tviter.
Kako je Nemanja vratio Dajani, kao i da li je Paunovićeva imala neko negativno iskustvo od kada vodi „Svitanje“, saznajte u nedelju na Televiziji Pink u terminu od 19. 15 časova.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...