Ovako je Zerina, iza čiviluka, oralno zadovoljavala pevača! VIDEO

Bivša učesnica rijalitija „Parovi“ Mirela Lapanović nedavno je prozvala Zerinu Hećo da u „Zadruzi“ pokušava da se predstavi onakvom kakva nije.

– Zerina Hećo koju gledamo u „Zadruzi 2“ pokušava da bude neka druga osoba koja ona u suštini nije. Moje mišljenje je da je iskoristila pre ulaska Baneta Čolaka za ulazak u „Zadrugu 2“. Zerina je namazana svim bojama, od početka „Zadruge“ je pričala o velikoj ljubavi sa Banetom nakon samo dva meseca spolja, o planovima za decu i život. Ubrzo menja ploču, jer se plaši osude gledalaca pa igra jako perfidnu igru i pokušava sebe praviti žrtvom, a Baneta posesivnim psihopatom, što uopšte nije tako. Živela sam sa njom u petoj sezoni „Parova“, Zerina je bila u vezi sa Nikolom Lakićem zbog kojeg je bila posesivna i jako agresivna. Nijedna devojka nije smela sa njim da razgovara, jer bi Zerina fizički nasrnula na tu devojku. Zbog agresije je bila pola učešća u „Parovima“ po izolacijama. Čak je i njega u više navrata šutirala i hvatala za vrat. Imala je seks bez pokrivača, a u šestoj sezoni kod čiviluka je imala oralni seks sa Milošem, kojeg je upoznala tu istu noć“, rekla je Mirela nedavno za portal Espreso.

Sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak pomenutog seksa kod čiviluka u „Parovima“. Naime, fanovi su povezali u snimku Zerinino prenemaganje u „Zadruzi“ sa onim šta je ona nekada radila u rijalitiju na „Happy televiziji“.

Pogledajte snimak!

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *