Brena otkrila da li postoji rivalitet između Cece i nje! VIDEO

Folk diva Lepa Brena 29. decembra će održati koncert na Jahorini. Povodom toga u hotelu „Crowne plaza“ u Beogradu održana je konferencija za novinare gde je najveća balkanska zvezda najavila odličan provod u ovom popularnom turističkom centru za kraj decembra.
Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić na ovog konferenciji za novinare je otkrio da Brena nije imala nikakve zahteve, tj. nije imala spisak kao neki pevači koji uoči koncerata traže između ostalog specijalnu hranu i pića za sebe u bekstejdžu.
Nedavno je na Jahorini koncert održala i Svetlana Ceca Ražnatović, pa smo pitali Brenu da li postoji rivalitet, tj. da li se trudi da nadmaši uspeh svoje koleginice na istom mestu.
– Ja se možda previše bavim sobom i jednostavno sam naučila da uživam u svom životu i u svom poslu i ne razmišljam gde ko peva i malo bi to bilo deplasirano i u mojim godinama i posle toliko godina karijere da uopšte razmišljam o tome, ali sigurno da svim pevačima želim uspešne i posećene koncerte jer treba dobro želeti svima da bi dobro bilo i vama – rekla je Brena i dodala:
– Ja sam svesna da medijski mora da bude uspostavljen jedan antagonizam. Svakom pevaču treba da se uspostavi konkurencija da bi medijski izgledalo da se tu neko svađa i da bi to medijski bilo propraćeno i zanimljivo i interesantno. Ja sam te neke dečje bolesti već odavno prošla. Neko ko želi uspeh samo sebi, ljudima ne otvara ni svoju produkciju za sve ostale pevače na Balkanu, niti svoju televiziju gde su svi pevači dobrodošli. Ja želim svima sreću i uspeh jer to pokazuje da smo mi srećan narod koji dolazi na naše koncerte. Ne samo moje, nego kod svih ostalih pevača.

Deo pomenute konferencije pogledajte u snimku ispod!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x