OVACIJE PUBLIKE! Miletu se na bini pridružila najveća bugarska zvezda! FOTO

Dve godine nakon spektakularnog koncerta u Sofiji, najtraženiji folker na našim prostorima – Mile Kitić, ponovio je uspeh u prestolnici Bugarske.
Uprkos lošim vremenskim uslovima, koncert je prošao i bolje od očekivanog budući da je više od 7. 000 ljudi u glas pevalo Kitićeve pesme. Među dobro poznatim hitovima, Mile je premijerno izveo pesmu ‘Kazanova’.
Na koncertu koji je trajao čak tri sata, popularni folker imao je i gošću i to ni manje ni više nego trenutno najveću bugarsku zvezdu – Galenu. Na bini se u jednom trenutku s njom pojavio i Fiki, takođe veoma popularan u Bugarskoj.
Spektakularni koncert završio se još spektakularnijim after partijem u najvećem sofijskom klubu ‘Megami’, gde je Mile, iako umoran od koncerta, otpevao nekoliko hitova i družio se s gostima do ranih jutarnjih časova. Organizatori su za pevača, njegovu suprugu Martu, ćerku Elenu i ostatak ekipe organizovali čak dve hamer limuzine koje su ih odvele na koncert, a potom na after parti.
Koliko je njegova popularnost u Bugarskoj velika govori činjenica da su odmah nakon ovog koncerta organizatori počeli s pripremom koncerta u gradu Varna, a koji će se održati na leto.
Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x