Zbog Kijinih fanova i Saške Karan preživeo pakao! Mikiju pakovali jezivu aferu!

Do Mikija Đuričića je od Jovane Tomić Matore stigla informacija da će za nedelju dana u „Zadrugu“ ući i Saška Karan. Poznato je da je ova pevačica u prvoj sezoni često pčelara dovodila do ludila i on se ni malo ne raduje njenom ulasku.
– Ako uđe, nokautiraću je. Ne bih žalio pet godina robije posle svega što mi je uradila – rekao je Miki u razgovoru sa Suzanom Perović.
On je naveo zašto je najviše kivan na Sašku.
– To je žena koja je izmislila da sam ja ismevao poginule iz Velikog brata – otkrio je Miki zašto je besan na Sašku i šta ne može da joj oprosti.
On tvrdi da je Saška na društvenim mrežama montirala priču da se on podsmevao bivšim zvezdama rijalitija „Veliki brat“ koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći. Miki je naveo da je zbog Saške doživeo niz neprijatnosti i da je čak zbog tih montaža on dobijao i pretnje.
Miki tvrdi da je Saška to radila sa adminisratorima jedne bivše zadrugarke jer su oni u njemu videli njoj konkurenciju za pobedu. Time je jasno aludirao na administratore Kristine Kije Kockar, jer je poznato da je s profila na „Instagramu“ Saška Karan hvalila i promovisala Kiju, a minirala Mikija.
Da podsetimo, pre više od deset godina u saobraćajnoj nezgodni poginuli su bivši učesnici „Velikog brata“ Zorica Lazić, Stefan Zečević Zeka i Elmir Kuduzović.

Facebook Comments

Tags from the story
,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *