Šako Polumenta progovorio o svojim porocima! FOTO

Emisija „Kontravizija“ Lava Grigorija Pajkića proslavlja emitovanje 50. emisije novom epizodom u nedelju od 19.15 časova na Televiziji „Pink“ , a gost Šako Polumenta otkrio je da planira koncert u „Štark Areni“, kao i da je uspostavio saradnju sa Džala Bratom, dok se njegov hit sa Katarinom Grujić „Bonžur“ već zavrteo.

-Želeo sam da promenim sebe, da se malo promenim, svašta se sad nešto sluša i moraš da se prilagodiš publici koja je u trendu. Ja imam tu mogućnost da mogu da se transformišem, mogu sve da pevam. Moram da se pohvalim i da posle Nove godine objavljujem nešto što sam uradio sa Džala Bratom- istakao je Polumenta koji kao i mnogi pevači sanja koncert u Areni:

-To je moja velika želja, velika opsesija tako da ćemo videti. Ne mogu sve sam da izdržim, za tako nešto je potrebno imati snažnu mašineriju iza sebe. Mada ja imam dosta pesma iza sebe, mogu dva sata da pevam svoje hitovee i to je najvažnije za velike koncerte- istakao je pevač.

Lav Pajkić podsetio je na činjenicu da pevači brzo žive, ali i brzo voze i pitao Šaka šta je savetovao Darku Laziću koji je nedavno doživeo veliku saobraćajnu nezgodu:

-Ja kao čovek koji nije sklon porocima, unosim alkohol ponekad i u količini koja meni prija, i s tim u skladu sam i savetovao Darka. Moramo da čuvamo, ne samo sebe, već i tuđu decu na ulici. Ja kao javna ličnost moram da vodim računa u ponašanju u saobraćaju jer time dajem primer drugima. I ja sam imao jedan veliki udes pre devet godina i to me je dobro ošamarilo. Sreća što nisam bio kriv, ali u svakom slučaju nosim velike posledice.

Šta je još Šako izjavio u „Kontraviziji“ koja u nedelju slavi prvu godinu emitovanja, kao i šta je pevač rekao o Mini Vrbaški kojoj je slao svoj, sada već čuveni, snimak publika će videti na Televiziji Pink.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x