Neda Ukraden promovisala DVD sa koncerta u Zagrebu! VIDEO

Regionalna pop diva Neda Ukraden predstavila je DVD blue ray izdanje i  dvostruki CD sa  koncerta u „Vatroslavu Lisinskom“ u Zagrebu u okviru turneje „Mojih prvih 50“. OVom događaju prisustvovali su Nedini prijatelji iz Zagreba, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, ali i Nedini najdraži – ćerka Jelena i zet Peca.
Među prvima su se javnosti obratili direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac i direktorka CMC Nikolina Mazalin izjavili su ovom prilikom „Ako je MIšo Kovač bio kralj diskografije u zabavnoj muzici onda je kraljica bila i ostala Neda Ukraden“.
Događaj je upriličen u elitnom zagrebačkom hotelu, a u nekom trenutku Neda je sve prisutne obradovala i pesmom. Prenosimo vam delić atmosfere.
A kako se dobar glas daleko čuje, Neda uveliko radi na pripremama za odlazak na European Music Fest u Las Vegasu iduće godine u maju gde će kao ambasador muzike sa BAlkana prestaviti ovaj deo sveta u 60 minuta na sceni. Da podsetimo, na istoj sceni nastupaju i Enrike Iglesias, Patricia Kass i brojni drugi.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x