Lapsus bend i Toni Cetinski u decembru u Kasini!

Članovi najveće regionalne muzičke senzacije „Lapsus bend“ otpevaće svoje velike hitove poput „Budalo“, „Hendikepiran“, „Santa leda“, „Lažo“ ali i velike hitove drugih kolega i još jednom pokazati zašto „Kasina“ važi za mesto na kome je najbolji provod.

I to nije sve…

Nakon uspešnog albuna “Kao u snu” i koncerata koji je imao u proteklom periodu od kada je album izašao Toni Cetinski ne staje, a sada je na red došao još jedan nastup u našoj predstonici. Toni će zapevati pred svojom mnogobrojnom publikom u četvrtak 6.decembra u klubu Kasina i tamo promovisati nov aktuelni album.

Na predstojećoj promociji albuma, osim najvećih hitova iz bogate Tonijeve karijere, publika će po prvi puta imati priliku da čuje i nove pesme s nadolazećeg albuma kao što su „Ja ne znam nikoga boljeg od tebe“, „Kao u snu”,”General bez činova” i mnoge druge…

Dame sigurno neće ostati imune ni na jednu Tonijevu pesmu tako da je to odlična prilika da muškarci izvedu svoju lepšu i nežniju polovinu i tako im prirede pravi užitak.

– Zbog velikog poštovanja prema publici, svakim novim koncertom želim im pružiti nešto najbolje dotad te preneti pozitivnu energiju koju osećam. Jako se veselim ponovnom susretu sa publikom u Kasini i jedva čekam da izađem na pozornicu, a posebno se radujem i mom velikom solističkom koncertu u junu na Tašmajdanu– kaže Toni, ne skrivajući uzbuđenje pred nastustup.

Decembar u Kasini je rezervisan i za Indiru Levak, Mariju Šerifović, Dejan Petrovića, Mirza Selimović, Lexinton bend, Dzenan Lonćarević i mnoge druge.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x