Sara Reljić kod Lava Pajkića u Kontraviziji!

Mlada pevačica Sara Reljić, veliku popularnost stekla je u rijalitiju „Zadruga“ u kojoj je bila u vezi sa reperom Vladanom Vojnovićem Vojketom. Međutim, po izlasku iz rijalitija suočila se sa raskidom, a sada u emisiji „Kontravizija“ Lava Grigorija Pajkića otkriva u kakvim su odnosima ostali Vojke i ona, kao i da li planira ulazak u drugu sezonu „Zadruge“.

Na pitanje voditelja Lava Pajkića kako je došlo do njenog raskida sa Vojketom, Sara je otkrila da je to odavno završena priča za nju:

-Ja sam odlučila da nešto mnogo i ne izjavljujem o tome jer je to moja prošlost. Svaki raskid teško padne ako ste dugo sa nekom osobom, ako ste bili vezani. Mislim da se to tada na meni i videlo- istakla je Reljićeva i dodala da sa Vojketom više nije u kontaktu:

-Ne,ne čujemo se uopšte.

S obzirom na to da ju je rijaliti proslavio, Lav je Saru pitao i da li prati „Zadrugu 2“, kao i da li u ovoj sezoni ima svog favorita:

-Ne stižem uvek da gledam, ali pratim putem portala. Nemam favorite, tamo su svi igrači. Kad budem videla da je tamo neko iskren, ja ću da ga podržim. Tako se ispostavilo i u sezoni u kojoj sam ja bila. Družila sam se sa nekim za koga sam mislila da je iskren, a nije bio. Dobro u tom momentu je taj neko možda i bio iskren, ali kad neko neprestano menja mišljenje, onda meni to nije zanimljivo.

A na pitanje da li bi ponovo ušla u najpopularniji rijaliti u regionu, atraktivna plavuša je imala pozitivan odgovor:

-Ja bih volela tamo da pevam. Ja volim da pevam uživo i da me vide u tom svetlu.

Šta je još rekla o rijalitiju, ali i o svom privatnom životu, gledaoci Televizije Pink saznaće u nedelju od 19.15 časova u emisiji „Kontravizija“.

Facebook Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *