Miki: Rebeka me se seti kada nema sa kim da se druži! VIDEO

Drvo mudrosti je pozvalo Mikija Đuričića koji je juče bio glavna tema u emisiji “Gledanje snimaka“ kada je prikazan snimak poljupca sa Suzanom Perović.

– Pravo da ti kažem, ne znam. Drago mi je što su se neke stvari raščistile. Za neke mi nije drago, znao sam da će biti ovako. Ispostavilo se kao da je došlo do ne znam ni ja čega. Imamo sad poslovni odnos. Ja nju mongo cenim i poštujem. Bilo je pitanje dana kada će da dođe do toga da svi saznaju. Evo, šta ona kaže tako je, razumem je. Inače, malo sam otišao sa raspoloženjem. Mi smo pričali u šiframa, ali nije se ništa desilo ne znam ni ja šta. Sad svima moram da objašnjavam. Svi su čuli šta pričamo – pričao je Miki, a onda priznao:

– Svima je jasno šta se dešava, ja ne umem da glumim, ja ovde uđem da živim. Nelagodno se osećam kad treba nešto da krijem – dodao je on.

Miki je na kraju priznao da bi bilo pitanje vremena kada bi svi shvatili da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Posle je spomenuo Rebeku Popović, gde je priznao da je više ne gleda istim očima nakon što je shvatio da je ona jedno dete u duši, ali i patološki lažov.

– Ja sam rekao da ćemo se družiti. Žao mi je, sad što se desilo. Kad ona nema sa kim da se druži, seti se mene. Meni se ona svidela na početku dok nisam video kakva je. Ispada da mi je kao dete o kom treba da brinem, plus laže, ne krsti se – rekao je Miki o njoj.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Izvor: Pink.rs

Facebook Comments

Tags from the story
,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *