Miki Aleksandri: Glumiš žrtvu, ništa ti ne verujem više! VIDEO

Aleksandra Subotić je i sinoć bojkotovala program „Zadruge“, tj. odbijala je da komentariše video snimke koji su prikazani zadrugarima. Miki Đuričić je tom prilikom ušao u žestoku raspravu sa Aleksandrom.
– Čega si ti žrtva ovde? Ti nema koga nisi provocirala ovde. Ti si bezobrazna kao ker. Zla, podmukla, da nema gore. Ti ovog čoveka kojeg voliš uništavaš. Ti si toliko podmukla i lažljiva, toliko si slagala. Ti si lažljiva jako. Ja počinjem da verujem Karađorđu i Ljubi, tebi ne verujem ništa više – rekao je Miki.
– Pričaš da su ti mama i tata uništili život. Došli ti mama i tata, mama osula paljbu, nisi ništa rekla. Ćutiš. A govorila si do juče da ti je ona uništila život – naveo je Miki.
– Zato što neću da pravim šou program da se smejete vi majmuni – branila se Aleksandra.
– A što si pravila šou program dok mama i tata nisu bili tu? Govorila si sve najružnije o mami i tati. S mamom bila na moru, a uništila joj život, tata čuva tvoje dete, a uništio ti život. Koga lažete svi vi zajedno? – rekao je Miki i prozvao Aleksandru da glumi žrtvu i da se iživljava na mami, na tati i na Davidu.

Svađa Mikija i Aleksandre

Posted by Lale Kroka on Четвртак, 29. новембар 2018.

Facebook Comments

Tags from the story
,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *