Miki Mini: Tražila si pare za babinu operaciju, a uzela si za sebe! VIDEO

Mina Vrbaški i Miki Đuričić danas su imali žestok sukob tokom podele budžeta. Sukob je nastao kada je Mina odbila da učestvuje u popravci bojlera jer joj je ovonedeljni vođa Snežana Ilić dodelila najmanji budžet. Mikija je njen postupak razbesneo, pa se upustio u verbali sukob sa njom prilikom kojeg  je izneo teške optužbe na njen račun.
Situacija je kulminirala kada je Miki u žaru svađe spomenuo da je Mini pozajmljivao pare za operacije njene majke i bake, a nju su njegove reči jako povredile, te je od njega otrčala u suzama. Nakon toga je ponovo pokušala da reši situaciju, pa ga je posetila u izolaciji gde je bio sa Suzanom Perović.
– Tražila si mi za babinu operaciju, a nije ni otišla. Rekao sam da je vodiš, ja ću platiti. Posle si mi tražila još para – optuživao ju je Miki da je pozajmljen novac potrošila na neke druge stvari.
– To nije tačno. Tražila sam ti zato što je trebalo da ima još jednu operaciju, ali nije otišla jer nije imala dovoljno para. Popušiš mi k*rac ti – vikala je uplakana Mina dok ju je Suzana terala iz izolacije.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x