PODRŽALA ALEKSANDRU! Vesna Rivas prozvala Ljubu: Je**m ti i žensko i majku!

Vesna Rivas potpuno ima razumevanja za to kako je Aleksandra Subotić postupila večeras prema Ljubi Pantović, odnosno što je odbila da se pozdravi sa svojom majkom.

– Malopre stigoh sa emisije, uključim Tv, Zadrugu… Kad… Pitanje za LjuboŠljama, zašto vam ćerka nije pružila ruku? Haloooo, kome bre ruku? Onoj što joj je uništila život… Puuuuu, j.. em ti i žensko i majku… Da viče pi.. o i klošaru čoveku koga je sa 14 godina jurila jer je već tada volela krimi džimi face (što nam je široj javnosti pričala i sama ćerka Borisa Petkova, u medijima), koji je školovao, plaćao njeno bavljenje „sportom“, koji je krao i robijao da bi njoj ugađao i džipove kupovao, koga je varala i protiv porodice šurovala sa krvnim neprijateljem, tom istom ostavila decu na čuvanje dok se ona „šampionka „mlatila po rijalitiju. A onda taj isti, napravi bebu njenoj ćerki… I… Ona čoveka svoje dece naziva Klošarem… Ko je u stvari Pi..a i Klošar… Da li LjuboŠljam ima ogledalo da porazgovara sama sa sobom… Fuuuuuj… – navela je Vesna na društvenim mrežama i dodala:

– Heeeej, Ljuba je zaista pisala Socijalnoj službi da Aleksandri oduzmu dete, jer je u rijalitiju, i daju malu, ne njoj, baki, već hraniteljskoj porodici. A da podsetimo baba Ljubu da je i ona ostavila maloletne ćerke i ušla u rijaliti Farmu 4. Slučajno smo bile zajedno. A kako će to da objasni Socijalnoj službi i narodu…

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *