Nakon žurke u Zadruzi… Rialda: Nije prijatno gledati Lunu u onakvom stanju!

Pop pevačica Rialda sinoć je bila jedna od gošći na žurki u rijalitiju „Zadruga“. Za portal nemazabranjenih.rs ona je otkrila svoje utiske nakon svega.

– Bilo je dramatično malo na žurki. Emocije su bile pomešane, ali sve u svemu, ja sam se lepo provela – rekla je Rialda za naš portal.

Pošto je imala prilike da vidi kako imanje u Šimanovcima izgleda i uživo, upitali smo je da li bi bila spremna da uđe u rijaliti kao takmičarka.

– Za sebe kažem da sam psihički mnogo jaka i da retko kada dozvolim sebi, a i bilo kome da pređe moj prag tolerancije i smirenosti. Međutim, emocije su tamo dosta izražajnije s obzirom na to da je zatvoren prostor i jedan duži vremenski period u kom ne možeš uvek da ostaneš 100 posto pribran. Samim tim, nisam sigurna ni kako bih se snašla i da li bih izdržala, jer nisam nikada ranije imala dodira sa sličnim ili istim okolnostima – navela je pevačica.

Sinoćnu žurku obeležila je drama i histerija Lune Đogani zbog Slobe Radanovića. Zamolili smo pop pevačicu da nam prokomentariše kako joj je izgledalo ponašanje blogerke.

– Što se Lune tiče, ne mogu tu mnogo da komentarišem. Ne poznajem je, pa je samim tim nezgodna tema.
Kao žena, u neku ruku je razumem jer ona je zaljubljena i vrlo teško vlada svojim emocijama. Ako mene pitate, ja bih situaciji potpuno drugačije pristupila, ali ipak smo mi svi ljudi za sebe – rekla je Rialda i dodala:

– Meni je Lune jako žao, čak i ako je na poznajem, nije jednostavno gledati taj prizor. Mislim da je rano ušla u rijaliti nakon svega i da je možda trebalo više vremena da ostavi da se neke stvari slegnu, ali otom potom. Mlada je ona i proći će. Sve prođe.

Facebook Comments

Tags from the story
,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *