Luna: Prozivaš me, a ti si to isto radila van rijalitija!

Dragana Mitar je prozivala Lunu Đogani zbog ljubavnog trougla iz prošle sezone „Zadruge“, ali je blogerka podsetila na to da ova bivša modelsica je radila nešto slično samo daleko od kamera.

– Ja sam se samo branila. Ja nisam nikoga napadala i niti sam nekoga uvredila pre nego što je ona mene. Ona je mene prvo uvredila, ja sam njoj samo uzvratila i to je to. I ne vidim da sam rekla nešto što nije istina. Jedino što je moje gledalo, a njeno nije. Hvala – rekla je Luna.

– Ako potencira neku tendenciju da kopiramo priče, ja sam u svojoj priči uspela. Moj muž se razveo. Ostavio ženu i dvoje dece. Oženio mene i dobili smo dete. Niti je ispao Sloba niti ne znam šta. U tom slučaju, ja sam u plusu. Niko me nije ismevao i ne znam šta. I to je to – opravdavala je Dragana svoju aferu.
Ona je navela i da brak između njenog sadašnjeg supruga i njegove bivše žene je bio moderan, da je on izlazio i da im zapravo brak nije funkcionisao. Jelena Golubović se umešala u ovu raspravu i podsetila je na to da ni brak Slobe Radanovića i Kristine Kockar takođe nije funkcionisao i podsetila je na to da su Sloba i Kija pričali da dve godine nisu imali seks.

– Što onda prozivaš Lunu? Koja je onda razlika? Ovo je bilo u rijalitiju, a ti si to isto radila van rijalitija – rekla je Jelena Dragani.

Jelenin stav podržao je i Miki Đuričić i podsetio je i na to da je Sloba pričao da želi da ima decu sa Lunom i čak su zajedno smišljali imena dece, ali da je Sloba na kraju i Lunu izdao.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x