EKSKLUZIVNO! Lazar poručio verenici: Razočarala si me, ka**la si se sa Markom! FOTO

Portal nemazabranjenih.rs je ekskluzivno došao u posed pisma koje je Lazar Jeremić poslao svojoj verenici Anđeli. Ovo pismo samo potvrđuje sumnje da je njegova priča sa Natašom Moskvom zapravo lažna, tj. da on obmanjuje starletu da su njegove emocije iskrene.
Pismo je Lazar poslao preko Marije Jovanović, koja je nedavno izbačena, a mi otkrivamo šta je u tom pismu pisalo. U pismu između ostalog, Lazar zamera verenici zbog toga što je imala seks-aferu sa Markom Cvetićaninom, koji je prve večeri diskvalfikovan iz „Zadruge“.


– Lazar je najbolji drug Ilije Zoričinog sina. Anđela je Lazarova verenica i od kada je počela Zadruga ona živi kod Zorice. Oni imaju dogovor za sve ovo. Zorica je primetila da je Lazarov opstanak u rijalitiju ugrožen I zato je juče i pomenula sve to za verenicu. Ne sviđaju mi se te nameštene priče. U pismu koje je Lazar poslao devojci napisao je da joj zamera što je imala intimne odnose sa Markom koji je diskvalifikovan prvo veče. Piše i šta treba da mu pošalje od garderobe – rekla je Marija za naš portal i otkrila šta joj je Anđela ispričala.
– Ona mi je rekla da joj je teško jer počinje da sumnja da se njemu stvarno sviđa Moskva i da su se oni dogovarali da se on smuva sa Lunom. Znam da je to bila njegova namera, jer me je jednom prilikom zamolio da pozovem Lunu da razgovara sa njom, jer mu se ona sviđa. Luna je bila izričita odmah na početku i rekla da ne želi da bude ni sa kim i nisam htela da učestvujem u tome, jer sam mislila da će devojka pomisliti da je to neki vid provokacije. A i delovalo mi je da se nakačio baš na Lunu da bi osigurao svoj boravak u kući i pretpostavljala sam da njegove namere nisu iskrene prema Luni. Lazar se generalno lažno predstavlja – ispričala nam je Marija.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x