Reper iznenadio publiku: Ovo dosad niko nije imao u svojim spotovima!

Pavle Bošković, koga šira publika zna pod imenom Gazda Paja, jedan je od trenutno najpopularnijih izvođača, a poslednje dve pesme koje je objavio “1000 evra” i “Mala rejverka” postigle su veliki uspeh. Danas je popularni reper objavio novu pesmu, koja nosi naziv „Tesla“ i koja za nekoliko sati ima skoro 15.000 pregleda!

Muziku za pesmu “Tesla” su radili švajcarski producenti di-džej A.S. One i Chekaa, dok je tekst je pisao Paja. Za post produkciju je zadužen Nemac koji je radio sa svetskim zvezdama kao što je Robin Šulc.

Ipak, najviše pažnje privući će sasvim sigurno spot koji, prema Pajinim rečima, predstavlja pravo vizuelno ludilo.

Osim što je u spotu automobil „Tesla“, Gazda Paja u pojedinim kadrovima repuje ispred letećeg tanjira, što do sada nije viđeno u domaćim spotovima.

I dok ostali izvođači u spotovima pokazuju skupe automobile, Paja je odlučio da publici osim drugačijeg zvuka i kao i uvek kontroverznog teksta, predstavi i potpuno drugačij video, koji je već oduševio publiku na društvenim mrežama.

– Ovo je definitivno jedan od najjačih spotova u mojoj karijeri. Moderno, potpuno drugačije – jednom rečju svetski! Uložio sam dosta truda i energije u to i nadam se da će se publici svideti. Slobodno mogu da kažem da je ovo najbitniji projekat u mojoj dosadašnjoj karijeri – rekao je Paja.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x