Naida: Nikad nisam zadovoljna svojim izgledom!

Fitnes instuktorka i fotomodel Naida Gadžo je neko ko svakodnevno dobija komplimente na račun svog izgleda. Za portal nemazabranjenih.rs ona po prvi put priča o tome šta treba da poseduje njen idealan muškarac, zatim o estetskim intervencijama, o tome kakve poruke dobija putem društvenih mreža, ali i mnogim drugim interesantnim temama koje se vezuju za ovu atraktivnu damu.

Utisak je mnogima da izgledaš savršeno. A je li postoji nešto čime nisi zadovoljna na svom telu? Da li si od onih žena koje kada stanu ispred ogledala uvek pronađu neku manu?
– Daleko sam od savršenog izgleda, ali svakako je lepo čuti kada ti neko kaže da izgledaš savršeno. Žena kao žena nađe milion i jednu manu, pa tako i ja. Apsolutno sam tip koji stane ispred ogledala i gleda i traži i traži i traži. Suštinski, tražim đavola, ali eto volim da napredujem i da radim na sebi.

Je li treniraš i radiš na svom izgledu da bi lično bila zadovoljna ili zato što želiš dobro da se udaš?
– Treniram čisto radi ličnog zadovoljstva.
Pošto imaš savršenu liniju, koja je tvoja tajna? Tj. koliko vodiš računa o ishrani, da li se odričeš slatkiša i da li ti se dešava i da propustiš neki trening?
– Zdrava hrana i trening. Nema tu neke tajne.

Mnogi muškarci ti sigurno šalju i neke vulgarne poruke na društvenim mežama. Je li ti imponuje što se muškarci „lože“ na tebe?
– Iskreno, mnogi se plaše iz nepoznatih razloga da mi uopšte pišu, ali oni koji se usude, pretežno dele komplimente i nisu vulgarni. Mada, uvek se nađi i neki ludak.

Kakav je tvoj idealni tip muškarca? Koliko ti je važno da i tvoj dečko vodi računa o izgledu?
– Idealan tip je inteligentan, dobrog srca i jakog karaktera. Izgled manje više ne gledam jer mene osobine suštinski i zadrže pored muškarca.

Šta misliš o estetskim intervencijama? Šta si dosad radila na sebi, ako nije tajna, i šta bi možda radila u budućnosti?
– Što se tiče estetskih intervencija, radila sam i ne krijem. Smatram da svaka žena koja misli da treba da uradi ili menja nešto na sebi, treba to i da uradi. Kažu da je prirodno najlepše. Ne, osobine su najlepše. Izgled prolazi, tako da dok ga imamo radimo na njemu. Suštinski je bitno šta smo i ko smo kao ljudi.

Je li ti lepota u životu više donosila privilegije ili probleme? Koliko si zbog lepote imala problema i da li te deprimiraju predrasude o lepim ženama kao što si ti?
– Iskreno, u više situacija privilegije, ali to je sve kratkog daha. Probleme nisam imala, a na predrasude ne obraćam pažnju. Ljudi, budite realni. 21. je vek. Predrasuse su „passe“.

Koliko si opsednuta firmiranim stvarima? Da li postoji nešto na šta ne žališ da daš ogroman novac? Tašne, cipele, donji veš, haljine…?
– Volim kada su mi torbice i obuća brendirani, a inače volim da nosim i stvari iz „Zare“, tako da i nisam previše opsednuta skupim stvarima. Što se tiče novca, ne žalim da dam puno na cipele, ali na šminku.

Koji je tvoj način da se oslobodiš stresa?
– Odem u teretanu. Odradim „cardio“ 45 minuta i kao nova sam. To mi je do sada bio najbolji izduvni ventil.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x