Bokun: Cobe je dobar čovek, ne dopada mi se ovo što mu rade!

Zvezda „Granda“ Nikola Bokun nedavno je napustio „Zadrugu“. Trenutno je na imanju u Šimanovcima aktuelna priča u vezi sa tim da između Slobodana Batjarevića Cobeta i Marijane Zonjić postoje emocije. Zamolili smo Nikolu da nam otkrije kako je po njegovom mišljenju, dok je bio na imanju, izgledao odnos između Cobeta i Marijane i da li veruje da su se oni zaljubili jedno u drugo.

– Apsolutni sam protivnik javnog prozivanja i pravljenja medijske priče oko Cobeta, koga smatram kao nekog ko drži do svoje porodice. I dok sam bio unutra video sam koliko mu nedostaju njegovi najmiliji i nije se libio ni da zaplače na pomisao na njih. Cobe je dobar čovek, veoma emotivan i ne dopada mi se uplitanje bilo koje priče koja može da na bilo koji način ugrozi njegov brak. Verujem da je njegovo druženje sa Marijanom stavljeno u pogrešan kontekst i da će uspeti da se izbori sa pritiskom koji je napravljen oko te priče. Ne volim da sudim nikome, niti da donosim zakljucke na osnovu insinuacija. Verujem da znaju šta rade i da će iz ove priče oboje izaći dostojanstveno i čistog obraza – rekao je Bokun za naš portal.

Inače, Nikola je danas premijerno predstavio svoj novi spot za pesmu „Madmazel“. Muziku i aranžman za ovu pesmu uradio je Vladimir Uzelac, a tekst pesme potpisuje Zlatan Kitanović.

Pogledajte spot!

 

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x