Mia kod Lava Pajića otkrila zašto je preplakala rođendan! FOTO

Jedna od veoma aktuelnih pevačica, Mia Borisavljević gostujući u emisiji „Kontravizija“, autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića koja će se emitovati u nedelju u 19.15 časova, otkrila je šta joj se sve dešavalo u poslednje vreme.

Mia je priznala da je na ovo snimanje došla dva dana ranije, ali da joj to nije jedini peh. Ona je na pitanje Lava Pajkića kako usklađuje karijeru i ulogu majke, odgovorila nešto što će nasmejati mnoge:

-Moram da priznam da mi se sve pomešalo, pa sam tako došla na snimanje tvoje emisije dva dana ranije. Greškom organizatora ili svojom, ne znam, ali eto dogodilo se. Ja sam se lepo našminkala, sredila i došla, a oni su mi rekli:“Pa snimanje nije danas, nego prekosutra“. Dakle, eto kako izdržavam. Ali nije to najgore, desilo se jednom da sam muzičare poslala u jednu diskoteku dan ranije, mislim da je to bilo u Ćupriji. Došli oni u petak, namontirali se, postavili instrumente, a onda im rekli:“Ljudi, pa vi ste sutra“ – objasnila je Mia.

Ovom prilikom Borisavljevićeva je otkrila i recept za savršen izgled posle porođaja, kao i zbog čega je preplakala svoj rođendan.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...