DISTANCA! Cobe: Marijana i ja više nećemo da se družimo! VIDEO

Sinoć je zadrugarima pokazan snimak na kojem se vidi kako u izolaciji pričaju Marijana Zonjić i Slobodan Batjarević Cobe. Na snimku između ostalog pevač govori zadrugarki da treba da postave distancu jedno između drugog zbog toga što se priča da između njih postoje emocije.
– Zbog ove priče među zadrugarima, mi nemamo kontakt kao ranije. Vidi se ta distanca između nas dvoje. Meni je to krivo i stvarno fali mi njegovo društvo kao i društvo njegovih ostalih drugara. Mi smo bili ta ekipica od samog početka koja se družila konstantno. Sad toga nema zbog ovih priča i to mi je jedino krivo, ali to ne znači da sam se ja zaljubila – prokomentarisala je Marijana ovaj snimak.
Međutim, Cobe je sada postao i izričitiji i naročito sada ne želi više da se druži sa Zonjićevom.
– Što se mene tiče nakon ovog snimka, biće distanca i to ogromna. Ja nju i dalje gledam kao sestru. Protiv nje nemam apsolutno ništa, ali posle ovoga mi da se družimo – naravno da nećemo. Družimo se dva meseca, ali ove priče zaljubila se, nije se zaljubila… – rekao je Cobe i naveo da sumnja da se Marijana zaljubila u njega jer to govore neki njeni postupci na poslednjim žurkama.

Cobe i Marijana se više neće družiti?

Posted by Lale Kroka on Четвртак, 01. новембар 2018.

Facebook komentari