Jovan saopštio tužnu vest: Neću učestvovati u Pinkovim zvezdicama!

Jovan Aleksić je stekao popularnost u regionu zahvaljujući muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice“. Od sutra će se na „Pinku“ emitovati nova sezona ovog šoua pod nazivom „Pinkove zvezdice All stars“. U novoj sezoni okupiće se najpopularniji takmičari iz prethodne četiri sezone. Među njima neće biti i Jovan, koji je to saopštio svojim pratiocima na „Instagramu“.

– Divno je posmatrati svoje uspjehe, naročito onaj najmiliji od svih. Taj zauvijek najdraži uspjeh urezan je u najljepši period mojeg djetinjstva. To je bila moja odskočna daska, za sve što sam postigao do sada.
Gledajući sebe kako napredujem, od samog početka pa do superfinala, vidio sam koliko zaista mogu. Vidio sam svoju drugu, zreliju, marljivu i upornu stranu. Sa svojim timom, fanovima, i vječitom podrškom roditelja, gradio sam sebe svakodnevno, kako pjevački i scenski, tako i sebe kao ličnost.
Kada se osvrnem na taj najdivniji period mog života, poteku mi suze i hvata me nostalgija. Od “oj si sjetja majska zojo”, preko mnogobrojnih uspješnih festivala, poziva za učešće na Olimpijadi talenata u Holivudu, 3 Grand Prix-a, do TOP 5 u Pinkovim Zvezdicama. Od nastupa pred maksimum 10-20 ljudi, do punog Sava Centra. Od želje da nastupim u punoj areni, do nastupa u Areni Boris Trajkovski, u Skoplju. Od vremena kada sam se osjećao gotovo odbačenim iz društva, do sticanja pravih prijatelja. Od posmatranja i divljenja jednim od najvećih balkanskih ikona muzike, do nastupanja sa njima samima.
Od dječijih festivalskih pjesama, do 3 moderna i uspješna singla. Od mašte da jednog dana uspijem u onome što najviše volim, do uspješnih muzičkih saradnji, snimanja tri reklame, i mogućnosti da započnem stvaranja svojih kreacija.
Na to sam najviše zahvalan svojoj vjernoj podršci, svojem timu, Bogu, Muzici i svojim najboljim prijateljima- roditeljima. Prezahvalan sam i najdražoj Milici Mitrović i RTV Pink produkciji na svemu što su, ne samo za mene, nego i za sve nas “prvosezonce”, učinili. Nažalost, ne nastavljam priču Pinkovih Zvezdica ove godine, ali mi se, nadam se uskoro, vidimo u mojem idućem projektu. Najviše vas volim, hvala što ste uvijek uz mene i činite mi ovaj dan najljepšim u godini. Vaš Jovan – poručio je popularni tinejdžer.

https://www.instagram.com/p/BpVBW1NhX_y/

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x