Ilda i Bojana merkale haljine na reviji Saše Milojkovića! FOTO

Ilda Šaulić i Bojana Rajić merkale su haljine na nedavno održanoj reviji “Formula couture” Saše Milojkovića. Popularna pevačica i urednica “Bazara” iz prvog reda šacovale su nove modele koji su izašli iz kuhinje svog dugogodišnjeg prijatelja.


– Saša je naš dugogodišnji prijatelj, i jako cenim njegov rad. Drago nam je što se iz Moskve vratio u Beograd, i ovde odlučio da nastavi sa svojim radom, i ovdašnje ljubitelje svog rada da obraduje novom kolekcijom i divnim modelima. Drugačiji je, prepoznatljiv i sviđa nam se način na koji žensku lepotu refleksuje i upotpunjuje svojim divnim rkeacijama- bile su složne Bojana i Ilda.


I Paolo Brajnik, vozač formule iz Italije, koji od nedavno vozi bolid pod zastavom Srbije, a za čiji vizuelni izgled je zadužen upravo Saša bio je oduševljen revijom.


– Često sam bio na revijama u Milanu i Rimu, i mogu da kažem da ovo što sam video može da stane rame u rame sa tamošnjim modnim šou programima i kreacijama. Saši je mesto na svetskim pistama.
Reviji su prisustvovali i Vesna Dedić, Snežana Dakić, Tanja Rađenović, Suzana Perić, Verica Rakočević sa suprugom Veljkom i mnogi drugi

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...