FOLK PEVAČ U KOMI! Lekari se bore za Darkov život!

Pevač Darko Lazić (27) doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, kada je sleteo s puta u Brestaču kod Pećinaca. Lazić, koga su jedva izvukli iz smrskanog automobila, prevezen je u KBC Zemun.

– Slomljena su mu rebra, butna kost i karlica i kuk. Sav je izlomljen. Imali smo baš težak vikend. Radili smo kao konji. Bio je premoren – zabrinuto priča za Espreso, iz bolnice Miljan Vračević, pevačev menadžer.

Kako saznajemo, Darko Lazić je vraćen sa operacije. Urađena mu je traumatoza, tj. nameštanje butne kosti i prebačen je zatim na intenzivnu negu, a ove nam je navode potvrdio i Vračević.

Prema nezvaničnim informacijama, operacija je prekinuta zbog unutrašnjeg krvarenja, a pevač se nalazi na aparatima za disanje, u veštačkoj komi, i u jako teškom stanju.

U bolnicu u Zemunu stigla je i njegova bivša supruga Ana Sević, sa kojim ima ćerkicu. Ana je uvedena na sporedni ulaz, iako posete na odeljenju intenzivne nege inače nisu dozvoljene.

Lazić je u trenutku nesreće bio sam i BMW je sleteo iz sa sada nepoznatih razloga. Njega su iz potpuno smrskanog automobila izvukli vatrogasci.
Kako saznajemo, Darko nije koristio sigurnosni pojas, a njegova krv će piti poslata na analizu kako bi se utvrdilo da li je vozio pod uticajem alkohola.

Kako kažu očevici nesreće, pevača su jedva izvukli iz smrskanih automobila.

Nije poznato da li je još neko bio sa njim u kolima u trenutku nesreće.

Roditelji Darka Lazića stigli su u bolnicu u Zemun, a majka Branka je za Kurir rekla da je veoma uplašena za svog sina, kao i da im je najvažnije da on bude dobro.

Izvor: espreso.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x