Mila otkriva: Dragana nije manekenka, a u grupi je bila samo zamena!

Mila Kalađurđević je već duži duži niz godina članica grupe “Models“. Ona je uspela da ostvari san mnogih poznatih dama s ovih prostora jer je uspela u Holivudu. Sa Žan Klod van Damom je snimala filmove, radila je revije velikih modrnih brendova, upoznala je zvezde iz svetskog šoubiznisa, a došla je čak i do Donalda Trampa i čak je bila i na prijemu kod predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Od subote uveče, nova učesnica “Zadruge” je Dragana Mitar, a Mila je imala prilike da upozna ovu novu takmičarku koja se uselila na imanje u Šimanovce. Ona se predstavila kao bivša modelsica, ali Mila za naš portal otkriva da Dragana zapravo nikada nije ni bila zvanična članica grupe “Models”.

–Pošto sam uglavnom u Americi, ja sam u tom periodu dolazila samo povremeno na snimanja grupe “Models” i na jednom od snimanja sam upoznala Draganu. Snimale smo tada novi CD i ja sam doletela iz Los Anđelesa i upoznala sam dve nove devojke, koje su bile zamene. Jedna je bila Dragana, a druga Ružica Veljković, koja je posebna priča. Ne želim da im pravim marketing jer su ga dobile i previše zahvaljujući grupi “Models”. Ono što želi samo da se zna da Dragana nije manekenka i treba biti iskren, a u grupi “Models” mogu da ostanu samo one devojke koje su profesionalci, koje su prave manekenke i koje su odane svom poslu.

Kalađurđeviću smo zamolili i da nam otkrije zašto zapravo Dragana nije ostala u grupi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mila Kali Official (@milakali)

– Na ovo pitanje cu odgovoriti bez ustručavanja vam mogu reci da je “Models” najpopularnija ženska grupa na prostorima bivše Jugislavije. Kao i svaki muzički bend imali smo zlatne dane i one druge, ali su uvek zvanične članice bile manekenke sa čvrstim karakterom. Šta to znači? E, pa to znači da smo odane i lojalne poslu, a ne prolaznim situacijama. Samo manekenke mogu da budu zvanične članice jer biti manekenka znači da si toliko jak i uporan da ćeš čekatu u redu na kastingu sa jos stotinu devojaka i da ćeš po završetku imati osmeh i biti ljubazan i kulturan sa svima. Dragana nije manekenka, ona je igračica. Nemam nista protiv profesija, ali kulturno je biti iskren. Znači biti odan grupi znači biti odan porodici, a svaka zvanična članica Ivana Žigić, Anastasija Buđić, Dragana Rogojević i ja znamo šta znači poštovati posao i poštovati svakog fana – rekla je Mila i dodala da je Dragana bila jedna od devojaka koje su ispale nezahvalne prema grupi “Models” i prema menadžeru Milanu Vrbiću.

– Zaista smo pružili priliku devojkama da budu na probi i možda jednog dana postanu zvanične članice, ali na kraju čitam sve te negativne komentare od strana takvih devojaka. Nisu se setile da kažu hvala grupi “Model” i menadžeru Vrbi na pruženoj prilici – rekla je Mila.

U izjavi za naš portal i menadžer modelsica Milan Vrbić Vrba je potvrdio Miline reči da Dragana zapravo nikada nije postala zvanična članica grupe. A naš portal vas podseća na to kako je aktuelna zadrugarka izgledala tada kada je sarađivala sa modelsicama.

 

 

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga

View Results

Loading ... Loading ...

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Survivor?

View Results

Loading ... Loading ...