ALEKSU POREDE SA NJIM! Evo kako Vojke reaguje na sve to!

Vojke je neko ko je ćutanjem, odnosno izbegavanjem koflikta sa ostalim zadrugarima, ostavio pečat na prvu sezonu rijalitija „Zadruga“. Aleksu Savića, koji je učesnik „Zadruge 2“ sve češće porede sa Vojketom i hvale ga da je možda i najkultuniji takmičar u novoj sezoni. Ekskluzivno za portal nemazabranjenih.rs zvezda prve sezone otkriva kako reaguje na poređenje Alekse sa njim.

– Da, čuo sam da ga porede sa mnom i drago mi je zbog toga jer je kul lik, talentovan je i mislim da ima šta da pokaže kako u rijalitiju, tako i van njega. Mislim da svađanje i aktivnost na silu kao kod većine zadrugara nije presudna za dobar plasman. Jednostavno treba biti svoj, imati svoj trip jer je to jedini način da budeš originalan i iskren. A publika to prepozna  – rekao je Vojke za naš portal.

Upitali smo ga i koliko mu prija što je on neko ko je ostavio takav utisak iz prve sezone.

– Sviđa mi se što sam ostavio toliko jak utisak u odnosu na to koliko sam bio aktivan u rijalitiju. Kao što sam rekao, nisam padao ni po čiji uticaj i izgurao sam do kraja onakav kakav sam – naveo je Vojke.

Zanimalo nas je i da li je njemu neko od aktuelnih zadrugara privukao posebnu pažnju i da li ga je neko oduševio od aktuelnih takmičara u šouu na „Pinku“.

– Pratim koliko zgrabim na društvenim mrežama i na „Youtube“. I ranije sam pričao da je zanimljivo gledati preko ekrana jer svi deluju kao likovi iz crtanog filma. Zasad mi je najgotivniji Brendon. On je baš pravi lik za ovaj šou. Non-stop se hajpuje, svima originalno odgovara na provokacije i što je najbitnije, svoj je – otkrio je Vojke ko mu je trenutno favorit.

Da podsetimo da je Vojke u proteklih nekoliko dana osim nastupima, posvećen i promociji nove pesme „No no“. Ko dosad nije pogledao spot, to može da učini u linku ispod.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x