I SUZE I SREĆA! U prepunoj Areni, Brena proslavila 58. rođendan! FOTO

Spektakularnim koncertom u „Štark areni“ folk diva Lepa Brena večeras je obeležila 35 godina svoje muzičke karijere, a ujedno je proslavila i svoj 58. rođendan.

Najveća muzička zvezda bivše Jugoslavije ovaj koncert je započela pesmom „Boliš i ne prolaziš“, a usledili su potom i ostali hitovi s poslednjeg albuma „Zar je važno da l’ se peva ili pjeva?“. Naravno, na koncertu nisu izostali ni stari hitovi iz Brenine bogate muzičke karijere.

Hitovi „Miki, Mićo“, „Čačak“, „Dama iz Londona“, „Luda za tobom“, „Ti si moj greh“ i „Mile voli disko“ su samo neki od hitova koji su prodrmali publiku u prepunoj „Areni“.

Za kraj koncerta, balade kao što su „Poželi sreću drugima“, „Golube“ i „Četiri godine“ su izazvale snažne emocije kod publike, a u jednom trenutku, kada je izvodila pesmu „Ja nemam drugi dom“, Brena je na scenu pozvala članove svoje porodice supruga Slobodana Bobu Živojinovića, sinove Stefana i Viktorija, kao i Filipa Živojinovića i njegovu suprugu, pevačicu Aleksandru Prijović. Aleksandra se čak i rasplakala zbog ove emotivne situacije.

Već večeras, u nedelju uveče, publiku u „Štark areni“ očekuje repriza ovog spektakularnog koncerta.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x