BRENA POMERA GRANICE! Otkrivamo šta očekuje publiku najveće balkanske zvezde!

Lepa Brena sutra će proslaviti 35 godina karijere i 58.rođendan u Štark Areni. O detaljima spektakla se samo nagađa ali ono što upućeni mogu da potvrde a u šta smo definitivno sigurni jeste – Brena pravi muzičko scenski performans. Kroz 35 godina karijere otpevala je brojne hitove i bio je težak zadatak odabrati kojih 60 pesama staviti na repertoar, ali i pripremiti sve vizuelno, koreografske, scenarističko scenske detalje.


Osim dve bine i piste duge 22 metra, vizualnih sadržaja kakve kod nas do sada niko nije imao, najpopularnija pevačica u regionu, ima sutra na sceni i posebne efekte koji čine svaki spektakl sa njenim potpisom.
Lepa Brena jedva čeka da zapeva pred publikom, jer je scenario kako je sama otkrila godinu dana razrađivala sa svojim kreativnim timom, i ovaj vikend pred nama biće prilika da se nakloni publici iz svih delova sveta koji je vole i prate sve ove godine.
– Nikada do sada nije vladalo ovoliko interesovanje za koncert, a znamo da je Brena rekorder po posećenosti i da je kroz karijeru uradila nekoliko hiljada velikih koncerata i na otvorenom prostoru i u zatvorenim dvoranama. Međutim, znamo da dolaze fanovi iz čitavog sveta, a o zvanicaama iz kulturnog, javnog, političkog i sportskog miljea da ne govorimo. Vidimo se sutra u Areni! – poručila nam je Ivana Đorđević, PR Lepe Brene.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...