Ana Sević: Moram da se javim Breni za kartu!

Najveća muzička zvezda na ovim prostorima Lepa Brena ovog vikenda pravi dva koncerta u „Štark areni“. Jedna „Arena“ je već rasprodata, a za drugu skoro da nije ostalo više karata. Brena je inače poručila da će svi koji slave 20. oktobra rođendan, dobiti kartu za džabe. Pošto voditeljka i pevačica Ana Sević takođe 20. oktobra slavi rođendan kao i Brena, pitali smo je da li će se obratiti muzičkoj zvezdi i da li će tražiti besplatnu kartu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on


– Sjajna ideja. Nisam znala za to da će obradovati sve koji su rođeni kada i nas dve. Moram da se javim za karte. Sjajan potez. Brena je naša najveća balkanska zvezda i svi odlično znaju kakve žurke i kakve koncerte pravi tako da će se se svako ko bude u „Štark areni“ 20. i 21. oktobra će se provesti sjajno. Ja sam prethodni put kada je pravila koncerte u „Areni“ i 20. i 21. oktobra bila tamo i slavila rođendan. Inače rođendan slavim po nekoliko dana i ove godine ću 21. biti na koncertu i tada ću slaviti rođendna, a 20. oktobra ću slaviti sa prijateljima i ljudima koje volim – rekla je Ana za portal nemazabranjenih.rs i otkrila kako doživljava to što ima isti dan rođendan kada i folk diva.


– Brena ne samo da smo rođene istog dana i isti smo horoskopski znak, već smo nas dve isti i podznak. Obe smo u poznaku jarac, a u horoskopskom znaku vage. I zaista negde mislim da ništa u životu nije slučajno. Eto, obe smo imale tu sreću da sarađujemo sa Sašom Popovićem i da on bude čovek zahvaljujući kome je počela naša karijera. Mislim da ništa u životu nije slučajno pa tako ni to. Ja Breni prvo od srca želim da je zdravlje služi. Što se tiče karijere, ona i da više nikada ništa ne snimi, ima hitove da pravi četiri „Arene“ redom i da svaku peva različite pesme. Želim joj zdravlje, želim joj sreću i njoj i njenoj porodici takođe. Mislim da je njoj to najbitnije da je deca slušaju i da su oni dobro i zdravo. I želim joj da bude i dalje mačka kakva je sada. Ona stalno pomera granice i kao što je to radila otkad se pojavila, to tako radi i sada. Kako izgleda i kakvu energiju ima, to je zaista fantastično – rekla je Ana za naš portal.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x