Luna: Meni ne treba fejk priča da bih ovde opstala!

Večeras je emitovan snimak na kojem se čuje kako Stanija Dobrojević govori Vladimiru Tomoviću da sa njom ne može da se igra i da ona nije klinka kao Luna Đogani i da muva nju ako želi da se igra. Nakon emitovanog snimka, Stanija je navela da je Luna okarakterisana kao devojka koja otima zauzete muškarce.

– Ovde mene ne zanima nijedan muškarac, a ne treba da se brinete za svoje muškarce ako ste sigurne u njih. I da kažem da meni ne treba fejk priča da bih ja ovde opstala jer vi ovde svi to dobro znate, tako da se ne brinite – rekla je Luna i dodala:

– Dosta je ovde toga fejk i povraća mi se od toga. Ništa mi nije inspirativno, niko mi nije zanimljiv da bi se nešto svađala, prepirala, komentarisala… Čaki i ne komentarišem, ja pričam o nekim drugim stvarima kada se družim sa drugim ljudima. Nemam potrebe da bilo koga provociram i da komentarišem sa strane njegove prošlosti, a imaju i te kako lepe prošlosti. Ja gledam svoja posla, ne mešam se ni u čija. Ne brinite se devojke. Verujte svojim muškarcima, a mene ne zanimaju, nisu mi zanimljivi, nisu mi ni lepi ni interesantni. Uživajte i to je to!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x