Neda Ukraden na prepunom trgu u Bugarskoj! VIDEO

Pop diva Neda  Ukraden beleži još jedan fenomenalan koncert u Bugarskoj. Činjenica da je ceo trg u Bugarskoj pevao je u jedan glas „Šumi, šumi javore“, ali i brojne hitove naše pop dive, najbolje govori da je Neda kod naših suseda istinski ambasador svoje zemlje i njene muzike.
– Zaista me svaki put prijatno iznenadi  poštovanje i ljubav publike, ali i samih organizatora bez obzira da li je u pitanju klub  ili gradski trg.
Nedu prati tokom čitave karijere veliko uvažavanje svih zemalja u okrukženju,  neverovatna popularnost stečena još u Jugoslaviji sa hitovima iz tog vremena, upotpunjena je novim pesmama koje su mnoge Nedine, bugarske koleginice  presnimile.
– Zanimljivo je da su pesme „Zora je“ i „Šumi, šumi javore“ i dan danas veliki hitovi u Bugarskoj, a mnogi roditelji svojoj deci davali su ime Javor po drugoj pesmi. Tu je iz novijeg opusa pesma „Nisam ti ja baš bilo ko“ koju je prepevala njihova zvezda  Ivana – rekla nam je Neda  koja ne krije da je srećna i ponosna što se za njene nastupe karte rezervišu po nekoliko meseci unapred u čitavom regionu.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x