Luna: Ne fejkirajte! Sloba, Luna i Kija se neće ponoviti!

Večeras je došlo do žestoke svađe zbog predloga Bojana Gaćeša da Stanija Dobrojević bude njemu omiljena zadrugarka. Zbog ovog predloga, Vladimir Tomović se naljutio na Bojana što želi Staniju, a on sa njom ima „priču“.

– Ti si sad šmeker? Ti nisi muško? To treba mene da pitaš? Meni izigravaš meni prijatelja, a devojku koja je sa mnom u priči pitaš da bude omiljeni zadrugar. Sram da te bude. Osetio sam te neke relacije, ali nisam mogao da verujem da mi neko izigrava prijatelja da može da ovu stvar može i da pomisli a da mene ne pita. Što se mene lično tiče, pokazao si se gori muškarac od svih ovih zajedno. Ispao si bedan. Ti si nula prekrižena. Ja bih se stideo tih tetovaža i tih mišića. Nikad ne bih uradio nekom na ulici – rekao je Vladimir Bojanu.

Usledila je i žestoka rasprava između Stanije i Olje Bajrami. Olja je optužila Staniju da je zlo, a ova njoj da je psihopata.

U jednom trenutku, Lepi Mića je primetio da su Olja, Stanija, Vlada i Bojan sada tema, a ne Luna Đogani i drugi zadrugari.

Na to je Luna dobacila da je ona i dalje važna.

– Samo da znate da priča Luna, Sloba i Kija se više neće ponoviti! Nemojte da fejkirate!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x