Nije mogla da veruje šta joj se događa! Pevačica doživela peh na snimanju spota!

Pevačica Tijana Stojić doživela je peh na snimanju spota za pesmu “Čuvaj me”, koju je uradila sa kolegom Goranom Vukošićem. Naime, kako saznajemo, dok je Tijana snimala svoje kadrove u jednom novobeogradskom naselju, pauk joj je odneo automobil, koji je bio parkiran nedaleko odatle.
– Tijana je, da ne bi zakasnila na snimanje, na brzinu parkirala automobil iza obližnje zgrade. Uopšte nije primetila da tu parkiranje nije dozvoljeno. Snimanje njenih kadrova se, kako to obično biva, odužilo, pa je ona tek nakon nekoliko sati krenula ka autu. Tamo je dočekalo neprijatno iznenađenje, pošto njenog četvorotočkaša nije bilo na mestu gde ga je ostavila – ispričao nam je izvor koji se zatekao na licu mesta i dodao da je Tijana prvo počela da paniči, pomislivši da joj je neko ukrao automobil.
– Ona se isprva baš uplašila, nije joj bilo svejedno. Kako nije znala da je bila nepravilno parkirana, pauk joj nije pao napamet. Međutim, ljudi iz ekipe su je ubrzo utešili i rekli joj da je najbolje da ode do najbližeg parking servisa i da će tamo sigurno naći automobil. Tako je i bilo – kaže naš izvor i dodaje da je Tijani pao kamen sa srca, iako je morala da isprazni novčanik kako bi platila kaznu.
Pozvali smo pevačicu koja nam je potvrdila saznanja, ali i nas je uverila da ovaj peh nije pomutio sreću zbog novog spota.
– Tačno je da mi se desio manji peh i da mi je pauk odneo auto, ali nisam dala da mi to pokvari dan. Na kraju smo svi izašli u provod i proslavili uspešno snimanje, pa se sve završilo sa pesmom. Nadam se da će se publici dopasti pesma i spot koji smo snimili Goran i ja – rekla je Tijana Stojić.

 

 

Previous Article
Next Article

Tea Tairović i Balkanija

Koja pesma sa prvog albuma Tee Tairović vam se najviše sviđa?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs Facebook

Facebook Pagelike Widget

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga

View Results

Loading ... Loading ...