Životinjska lobanja na svadbenoj torti… Una Grujić: Ona potpuno ide uz naš profil! FOTO

Pre nekoliko dana, starleta Una Grujić se venčala sa svojim izabranikom Aleksandrom Rakočevićem. Mnoge je šokiralo kako su mladenci izgledali na svadbi.

– Mi smo želeli drugačije venčanje i imaćemo ih tri. Sa porodicom i prijateljima, na kojem nas je venčala matičarka, održano je u vili sa bazenom, blizu Fruške gore. Mi smo kao par vrlo upadljivi sami po sebi, naš stil oblačenja i način života ne može da prođe neprimetno. Krunisali smo našu vezu ovim događajem. Volimo se bezgranično i rođeni smo jedno za drugo. Naša veza je učvršćena činom venčanja – rekla je Una za portal nemazabranjenih.rs.

Uni je kuma bila Jovana Tomić Matora, a Aleksandru motorista Dejan Cvetković. Među zvanicama na svadbi su bili i Nenad Marinković Gastoz, Vuk Đuričić, Nebojša Bojović, ali i goran Cvetanović Pegi, poznati producent filmova za odrasle.

Mnoge je zaprepastilo što je na svadbenoj torti bila postavljena kosturska lobanja. Una je otkrila zašto su odlučili da ovaj detalj ukrasi njihovu svadbenu tortu.

– Venčana torta je napravljena po našem izboru, van svih standarda i šokirala je sve prisutne, ali ona potpuno ide uz naš profil – rekla nam je Una.

Na ovoj svadbi bila je prisutna, očekivano, i Unina ćerka, Helena Marinković.


Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...