Bojana i Uroš vode novu emisiju PRELO U NAŠEM SOKAKU!

Bojana Ristivojević i Uroš Davidović spremni su za novu emisiju, koja kreće na Hepi televiziji, već narednog vikenda, 14. i 15. septembra.
„Prelo u našem sokaku“, format koji će osvojiti i mlade i starije gledaoce, i poslati jasnu poruku o identitetu naše zemlje u svet.
Od narednog vikenda, 14. i 15. septembra, naime, svake subote i nedelje, Bojana Ristivojević I Uroš Davidović vodiće gledaoce Hepi televizije na – prelo!
Nova emisija “Prelo u našem sokaku”, vratiće nam duh vremena tradicije, bolje zemlje, običaja, ali i dovesti nove, zanimljive ljude, spremnim da nas upoznaju sa bogatstvom našeg naroda I lepotom zemlje u kojoj živimo.


-Ova zemlja je istinski dobra zemlja i potrebno je samo malo da je napravimo da bude još bolja. Prelo , po tradiciji je mesto gde su se seljani okupljali i ispredali priče, ali i rešavali probleme – mi želimo da napravimo Prelo, koje će raditi isto to ali za celu Srbiju, pa šire posmatrano i za ceo region – kaže Uroš Davidović, voditelj.
Bojana Ristivojević dodaje:
-Prelo je čuvar nase tradicije i obicaja, odaje identitet naroda, tu su se plele čarape, štrikali džemperi. Prela su otvarala vrata i za nove događaje – sastajale mlade devojke i žene, pričale, smejale se, pevale, igrale…Da li je buducnost Srbije baš u ovim formatima, koji doprinose budjenju nacionalne svesti, patriotizma,gledaoci će brzo shvatiti, već vikenda koji je pred nama.
Emisija “Prelo u našem sokaku” približiće lepote i bogatstve nase zemlje. Ekipa Hepi televizije obilaziće zaboravljena mesta, pred ekrane dovesti one koji se bave zaboravljenim zanatima, domišljate i zanimljive ljude, sve koji će imati nešto pametno da kažu. Gledaocima će se prikazati I prava naša muzika, koja se stvarala vekovima, ali na jedan nov, uzbudljiv način.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...