Krah još jedne veze! Luka voli drugu osobu?

Tinejdž par koji je započeo ljubav u Letnjem Kampu, nastavio je svoju romansu tokom ulaska u jedan od najintrigantnijih zabavno humorističkih programa na našim prostorima, Parovi. Iako su mnogi gledaoci navijali za njih, izgleda da je Saškinoj i Lukinoj ljubavi ovoga puta ipak došao kraj. Od početka rijalitija gledaoci su bili u prilici da uoče nesporazume u njihovim odnosima. Kako smo do sada mogli da vidimo, glavni inicijator sukoba bio je Luka, najpre izjavivši da voli Sašku ali da takođe postoji još jedna osoba koju takođe voli.

Tokom kampa sam shvatio da ja volim neku drugu osobu, ja tebe isto volim, ali te emocije koje imam su jače.

Na to mu je Aleksandra odgovorila da je mogao još ranije da joj kaže. Iako joj je Luka priznao svoja osećanja, Saška nije želela da odustane od njega. Nakon što je pala u plač rekla mu je:

Ne mogu da se sklonim od tebe, u kampu smo bili 24 sata zajedno, ovde isto, navikla sam na tebe. Nakon čega je usledila Lukina izjava: –Ja mogu da se borim za tebe, to znaš, ali ne mogu da se borim protiv sebe Aleksandra.

Međutim, tu varnice između ovo dvoje ukućana ne prestaju. Na sve to u taj sukob se umešala i Zorica, navodno jer je Saška tražila od produkcije da se pusti VTR poljupca Luke Budimira i Zorice Radojković. Kako je gledaocima već poznato, Luka i Zorica su razmenjivali nežnosti u bazenu vile, šro je Sašku potpuno izbacilo iz takta nakon čega je bacila stolicu i napustila emisiju.

Iako su svi bili ubeđeni, da je konfrontiranju napokon došao kraj, ono što se desilo tokom sinoćne žurke, nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Iako mu je Saška oprostila prevaru, događaji koji su usledili nije mogla da očekuje.

Nakon sinoćnih nominacija, Luka se približio novinarki Jeleni Ilić, koju je čak u jednom momentu i poljubio. Videvši sve to, Saška je doživela potpuni nervni slom, bacala je i lomila stvari po luksuznoj vili, čiji smo i bili svedoci tokom sinoćnog programa. Kako bi smirila situaciju, Žizela je pokušala da pomogne Saški, deleći joj savete i govoreći joj kako je najoble da izađe iz vile id a se vrati u školu, što Aleksandra nije želela ni da čuje. Nakon toga izašla je u dvorište vile i nastavila da plače.

Da li će događaji koji su se sinoć izdešavali u jednom od najgledanijih rijalitija na Balkanu, predstavljatti zaista kraj ili samo još jedan novi početak, ostaje nam da vidimo tokom daljeg programa.

https://www.youtube.com/watch?v=hSmB-6ilJxc&t=1s

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x