Božidar: Ne želim da se mama stresira zbog mene!

Božidar Nikolić objavio je zvanično kraj.

Komšinica Zaga prokomentarisala je sa Božom o raskidu sa Dinom Galorini. Miomira ga je pitala zašto je došlo do pucanja veze:

– Nešto se desilo što mi se stvarno nije svidelo, imao sam puno takvih situacija i van. Ne mogu ja to da trpim – započeo je Božidar, pa zatim dodaje šta ga je najviše dotaklo – Najviše me je povredilo to skakanje, a ne priliči joj, ima šta da kaže, a onakvo ponašanje joj ne stoji – objasnio je navijač, koji je pokazao svoju emotivnu stranu prema Dini.

Kakos u ostali takmičari prokomentarisali, Ivanovo proročanstvo se boistinilo, s obzirom na to da je Marinković pre par dana rekao da će Dina tek pokazati svoju pravu stranu.

Njen ljubavni odonos sa Ivanom Marinković izazvao je burne reakcije, te je rešila da okonča romansu sa njim, pa se prepustila mlađanom sportisti, Božidaru Nikolić u naručje.

Međutim, problemi u raju su nastali tokom jutarnjih sati.

– Mislim da je najbolje da ostanemo prijatelji za sada – obratio se svojoj dragog.

Čuvši to, počela je ubeđivati da greši, ali navijač nije mogao da podnese pritisak koji postoji između Ivana, Dine i njega, te nastavlja:

– Ja znam da mene porodica gleda napolju i ne želim da se moja majka stresira zbog mene. Nismo dugo zajedno, nema potrebe da se diže drama oko ovoga.

Povređena time, rekla mu je da on to namerno radi, da bi se pričalo o tome.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x