Sandra: Ne znam da li bih toliko daleko išla sa strejt muškarcem… VIDEO

Atraktivna manekenka Sandra Obradović zaplovila je u muzičke vode. Ova bivša učesnica rijalitija „Farma“ predstavila je spot za pemsu „Milion“. Ova numera je zapravo duet koji su snimili maneken Ian Wolf i ona.

Poznato je od ranije da je Ian gej i da je čak uplovio u istopolni brak, o čemu su mediji ranije pisali. Pošto je Sandra poprilično izazovna u spotu, naročito u kadrovima gde se ispod providne garderobe vide njen grudi, nas je zanimalo da li ovako daleko na snimanju otišla i sa nekim muškarcem koji je strejt.

– Ne mislim da je spot provokativan. Prosto, energija je bila takva, tako da smo to preneli i na ekran. Ne znam da li bih išla toliko daleko sa strejt muškarcem. Smatram da je sve ovo bila ozbiljna gluma i posvećenog spotu i temi koja je vrlo aktuelna na Balkanu, a i u svetu – rekla je Sandra za nemazabranjenih.rs i potom otkrila da li je strepela od reakcija na ovaj spot:

– Nisam strepela uopšte! Ako treba, desiće se, ako ne treba neće i to je vrlo jednostavna stvar. Uložila sam mnogo truda zajedno sa celom ekipom koja je radila na realizaciji svega, tako da sam jako zadovoljna i verujem da i publika uživa u spotu koliko i ja.

Pogleadjte ovaj intrigantni spot…

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x