Pre Zadruge… Bokun otkriva: Imam Miličinu podršku!

Otkad je prisutan na javnoj sceni, mladi pevač Nikola Bokun ima snažnu podršku svoje koleginice i pre svega prijateljice Milice Pavlović. Za portal nemazabranjenih.rs, ovaj pevač, koga je javnost upoznala zahvaljujući „Zvezdama Granda“, otkriva da li se savetovao sa Milicom u vezi rijalitija.

– Milica je neko ko je moj prijatelj već deset godina i imam njenu apsolutnu podršku kada je ulazak u “Zadrugu” u pitanju! Ona je neko ko je napravio ogroman uspeh u ovom poslu i kada donosim neku odluku, svakako da se konsultujem i sa njom, pa je tako bilo i ovog puta! Jeste bila iznenađena kada sam joj rekao da ću ući u “Zadrugu”, ali je apsolutno razumela i podržala moj motiv i planove i imam njenu apsolutnu podršku.

Inače, Bokun je tokom prošle sezone pevao na jednoj žurki u „Zadruzi“. On je nedavno u intervjuu za naš portal otkrio kakve utiske je tada stekao o rijalitiju na licu mesta.

– Bio sam gost-pevač na jednoj žurki i znam da sam pričao svima da je energija unutra specifična i zaista drugačija. Imao sam utisak da sam stranac koji je došao u pleme koje ga obazrivo posmatra i lagano se opušta dok ne stekne potpuno poverenje. Psiholiški gledano, to je i razumljivo, s obzirom na to koliko vremena provode zajedno, izolovani od spoljnog sveta.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x