Luna Đogani: Gastoze, hvala što si mi ulepšao poslednje dane na slobodi!

Zbog ponašanja u prvoj sezoni „Zadruge“, Luna Đogani je bila na meti žestokih kritika kako na društvenim mrežama tako i među javnim ličnostima. Mnogi su se nje odricali, čak i javno, ali ne i Nenad Marinković Gastoz.

– Danas je teško naći osobu koja te ispunjava u smislu da se osećaš 100 posto svoj i da nemaš zašto da se stidis zbog toga ko si i šta si. Koja će da uradi sve da ti budeš srećan i neće traziti ništa zauzvrat. Samo želi da vidi tvoj osmeh na licu. On je moj prijatelj, i kad vidite da se smejem onako iskreno i ludo to je zbog njega. Jednostavno on zna da me nasmeje. Nikada me nije izdao, nije se “oprao” od mene kada su svi to uradili, i kada je mogao… ali nije. Ostao je uz mene i izvukao me iz crne rupe u kojoj sam se našla. I zato ovog čoveka ću zauvek hvaliti i držati pored sebe, jer naše prijateljstvo je nešto sto nema cenu i retko je. Hvala ti sto si mi ulepšao poslednje dane na slobodi i sto odlazim tamo puna ljubavi i pozitivne energije. Voli te tvoja Luna Galence. Uskoro očekujte i nešto novo od nas- poručila je Luna na „Instagramu“.

https://www.instagram.com/p/BnTY9zcn7gS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

 

Previous Article
Next Article

One Reply to “Luna Đogani: Gastoze, hvala što si mi ulepšao poslednje dane na slobodi!”

  1. Perica

    Evo reših da se od danas sprdam sa hejterima. Nagradno pitanje samo za hejtere: Šta to uskoro treba da očekujete od Lune i Nenada?
    1. Bebu
    2. Da zajedno uđu u zadrugu
    3. Spot
    4. Veridbu
    5. Da zajedno kupe stan
    6. Da hejterima daju po bombonu.

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x