I tata mu je učestvovao u rijalitiju… Sin našeg komičara ulazi u Zadrugu!

Marko Petrušević, sin poznatog komičara Branislava Petruševića Petrućija, jedan je od učesnika Zadruge 2. Marko se pre dve godine takmičio u „Pinkovim zvezdama“, a sada će svoju sreću okušati u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Kada je ocu saopštio da će ući u rijaliti, on ga je podržao, ali mu je skrenuo pažnju da pazi šta priča da ga ne bi obrukao.

– Videćemo šta će i kako će biti. Očekivanja su mi da se dobro zabavim, pa kako bude. Kada samo ocu rekao da ću učestvovati, on se prvo i nije složio sa mojom odlukom. Naravno, nije se suprotstavio, samo mi je rekao da pazim kako se ponašam i šta pričam da ga ne obrukam. U životu sam ga mnogo puta obrukao, ali to nikada nije bilo javno. Šalu na stranu, dobio sam njegovu podršku, kao i za sve do sada što sam radio u životu – rekao je Petrušević.

On još ne zna s kojim poznatim facama će biti u rijalitiju, ali nada se da neće ni sa kim ulaziti u sukob jer ume da bude baš nezgodan.

– Kada me neko dira, onda planem i ne biram reči. Naravno, kasnije se pokajem zbog nečega što uradim u datom momentu. Nisam baš sjajan kad sam nervozan – rekao je novi zadrugar i dodao da ne bi nikada prevario devojku u rijalitiju, poput Slobodana Radanovića.

Izvor: Telegraf.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x