Uoči Zadruge otkriva: Imaću seks u rijalitiju, čak i pred mamom!

Već je postalo poznato da će jedan od učesnika druge sezone rijalitija “Zadruga” pevač Savo Perović. U izjavi za portal nemazabranjenih.rs on otkriva šta će mu najviše nedostajati iz spoljnog sveta dok bude na imanju u Šimanovcima.

– Najviše će da mi nedostaje moj pas Lav i naravno porodica, prijatelji i moja samoća koju volim da konzumiram redovno.

Pominje se da će u “Zadrugu” ući i tvoja mama Suzana Perović Blondi. Koliko bi tebi njen ulazak pomogao ili odmogao?

– Iskreno, to su spekulacije. Videćemo još da li će i ona ući. Sve u svemu, ako dođe, obradovaću se i biće mi jako drago. S druge strane, ja to ne biram da li je dobro ili nije, produkcija radi ono što je njima dobro za gledanost i šou, a ja ću se potruditi da se snađem u svakoj njihovoj igri.

Prošle sezone, Teodori Džehverović je u rijaliti ušla mama Gordana. Kako komentarišeš taj primer?

– Što se tiče Teodore i njene mame, ja mislim da je to sve proteklo okej. One su se ponašale kao svi mi što se negde ponašamo sa našim roditeljima. Svi imamo sukobe. Mislim da je to normalna stvar.

Da li bi imao seks u rijalitiju?

– O seksu ne mislim, seks je klasična potreba svake osobe ako ostanem dugo i ako provedem u rijalitiju deset meseci sigurno ću naći način da se ispraznim jer to je osnovna potreba. Tako da je moj odgovor “Da!”.

Ako ti mama uđe u rijaliti, da li ćeš imati seks u istoj prostoriji gde je i ona?

– Što se toga tiče, ne znam šta da kažem. To su spontane stvari koje se dešavaju. Ako se tako nešto i desi, trudićemo se da budemo tihi. Mama neće zameriti.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...