Dignut u vazduh auto voditeljke Pinka! Meta bio dečko Dušice Jakovljević?

U Beogradu na Autokomandi jutros oko 8:30h na parkingu ispred zgrade u ulici Ljutice Bogdana eksplodirao je automobil koji je vozila voditeljka Dušica Jakovljević. Od jačine udara popucali su prozori i na okolnim zgradama, a džip je potpuno uništen.

Na svu sreću povređenih nema, a ekipa hitne pomoći prevezla je voditeljku Dušicu Jakovljević do bolnice „Dragiša Mišović“ na Dedinju. Voditeljka je bila vidno potresena i u suzama, ali je brzo napustila ovu zdravstvenu ustanovu.

Prvi rezultati pokazuju da je aktivirana ekspolzija razorne moći, a policija je sa psima pretražila lokaciju i utvrdila da u blizini ne postoje druge eksplozivne naprave. Takođe, forenzičari su obavili uviđaj kako bi pronašli određene tragove na osnovu kojih bi se identifikovale osobe koje su postavile bombu ispod automobila.

Voditeljka Dušica Jakovljević je, nakon što je bombom raznet džip koji je poslednjih meseci vozila, policiji ispričala da je u prethodnom periodu dobijala pretnje, ekskluzivno saznaje „Blic“.

Kako smo nezvanično saznali, džip koji je jutros eksplodirao u beogradskoj ulici Ljutice Bogdana je u vlasništvu Beograđanina Dragana Milića, a tokom poslednjih meseci vozili su ga voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica Aleksić.

Džip je potpuno uništen, a na mestu eksplozije su intervenisali vatrogasci, policija i Hitna pomoć. Lekarska ekipa odmah je u bolnicu Dragiša Mišović odvezla Dušicu, koja je dobila sedative. Na mestu eksplozije, forenzičari su obavili uviđaj kako bi pronašli određene tragove na osnovu kojih bi se identifikovale osobe koje su postavile bombu ispod automobila.

Aleksić se inače dovodi u vezu sa kriminalnim poslovima, a veruje se da je on bio meta napada. On se, kako saznajemo, na neko vreme zbog neraščišćenih računa sklonio iz zemlje i zbog toga se sumnja da mu je ovo bilo upozorenje.

Izvor: Blic.rs/ Pink.rs

 

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x