Sergej: Teško mi pada što u Banjoj Luci ostavljam porodicu!

Tinejdž-zvezda Sergej Pajić, koji je stekao prepoznatljivost i popularnost pre svega zbog učešća u šouu „Pinkove zvezdice“, od septembra neće više živeti u Banjoj Luci, već se on seli u Beograd. Razlog je njegovo dalje školovanje.

Upitali smo Sergeja koliko mu je teško što će morati da promeni životu sredinu i da li mu je teško zbog toga što se seli iz Banje Luke.

– Ne pada mi teško što ću menjati životnu sredinu jer meni nije problem da se uklopim i da se upoznam sa novim ljudima. Mnogo mi teže pada to što iza sebe u Banjoj Luci ostavljam svoju porodicu jer u Beograd idemo samo sestra i ja. Pored porodice, nedostajaće mi i moji najbolji drugovi David Radosavljević, Aleksa Kalinić i Anastasija Kecman. A ako Bog da, od naredne godine i David stiže u Beograd pa ćemo tada grmiti kao što smo dosad – rekao je Sergej za nemazabranjenih.rs.

Inače, Sergej se i na „Instagramu“ poprilično emitovan način oprostio od svog rodnog grada. Na „Instagramu“, Pajić je objavio snimke na kojima peva sa pomenutim Davidom pesmu i ovaj snimak je upravo posvetio drugarima sa kojima je odrastao.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x