Bila je pod istragom… Bivši sudija ulazi u Zadrugu!

Rijaliti koji će zasigurno oboriti sve rekorde gledanosti jeste „Zadruga 2“, ubedljivo najluksuzniji i najzahtevniji projekat u istoriji televizije, koji počinje 6. septembra, a u koji će se useliti čak 50 različitih profila ljudi i započeti igru koja će trajati nekoliko meseci.

U toj igri svi takmičari pokazaće svoja prava lica, a među njima pojaviće se još jedna od sigurnih učesnica Zadruge 2, Snežana Ilić, koja je 39 godina radila kao sudija i koja će pričati o svom životnom iskustvu, koje će, nema sumnje, privući veliku pažnju javnosti.

Novinari sa portala Pink.rs stupili su u kontakt sa novom zadrugarkom kako bi je upitali da li je takmičarka spremna za učešće, a s obzirom na to da će prvi put ući u rijaliti, ističe da nema tremu i da će na vrata velelepne vile zakoračiti sa velikim zadovoljstvom.

– Već su krenuli da me prate i da me zovu, ali, da vam kažem, ja sam otišla u penziju, 39 godina sam radila i imam pravo da odlučujem gde ću da odem, sa zadovoljstvom sam prihvatila da uđem u Zadrugu 2. Što se tiče učesnika, uklapaćemo se – istakla je Snežana.

Iako su mnogi pokušavali da sakriju svoje mane zbog vernih gledalaca koji o njima stiču utiske prateći ih dvadeset četiri časa dnevno, Sneža odgovorno tvrdi da nema razloga da sakrije bilo šta, uz navode da će u prvi plan staviti obrazovanje i da neće odstupati od svog stava i kriterijuma koje ima.

– Ne postoji ništa što bih ja sakrila, samo mogu da istaknem da sam dostojanstvena, plemenita, nisam agresivna, pravedna, nemam nijednu osobinu koju mogu da sakrijem. Ne može mene niko da isprovocira, radila sam suđenja uživo, nemoguće je da mene može bilo ko da isprovocira. Nemam slabu tačku, imam životno iskustvo, obrazovana sam, pametna. Ako me neko bude uvredio odgovoriću mu, ali dostojanstveno, ne idem ispod svog nivoa – tvrdi ona.

Ilićeva je istakla i da nema nikakvu taktiku, a otkrila je i da će predstaviti jedan sasvim neobičan profil u Zadruzi 2.

– Nemam taktiku, pa nisam ja rijaliti igrač, ja sam intelektualka. Zašto bih to imala? Ja ću pokazati jedan profil sudije – rekla nam je Sneža.

Kako su mnogi učesnici u prethodnom rijalitiju bili skloni zaljubljivanju i ostvarivanju višemesečnih veza u kojima nisu krili svoje emocije i osećanja, upitali smo Ilićevu da li je i ona spremna na taj izazov, a ona nas je uveravala da se to sigurno neće dogoditi, pa je obrazložila i zašto.

– Razvedena sam, nisam spremna da se zaljubim u životu svom. Ja volim pozorište, balet, životinje, imam mnogo prijatelja sa kojima se družim. Ne može ljubav da mi se dogodi, verujte mi. Ja ne znam ni ko ulazi, upoznala sam neke učesnike, ali nemam mišljenje još uvek. Neće biti okršaja, to sigurno, imam domaće vaspitanje i znam kako treba da se ponašam – rekla je Ilićeva za kraj intervjua.

Podsetimo, sudija Snežana Ilić, koja je tada bila u Prvom osnovnom sudu, bila je pod istragom jer je ukinula pritvor navijaču Crvene zvezde Urošu Mišiću. Naime, ona je samostalno odlučila da ukine pritvor Mišiću iako je od tužilaštva dobila mišljenje da se protivi ukidanju. Reč je bila o slučaju u kome je Mišić bio pritvoren zbog tuče u klubu “Plastik”, u kojoj su učestvovali i američki marinci.

Izvor: Pink.rs/ Blic.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x