I Nada Macura ulazi u Zadrugu 2!

Impresivni grad nadomak Beograda koji spaja tri epohe – početak 16, 20. i 21. veka naseliće novi stanovnici koji će poneti epitet zadrugara i postati ponosni učesnici „Zadruge 2“, najvećeg projekta u regionu, o kojem već danima unazad pričaju svi.

Osim Lune Đogani, Mirka Gavrića, Nataše Moskve, Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića, Miljane Kulić, Bojana Gaćeše, Deana Stejina, blizanaca Mike i Gibe sa roditeljima Radom i Radetom Vasić, u „Zadrugu 2“ ući će niko drugi do Nada Macura, najpopularnija doktorka koja svojim savetima o zdravlju često ume i da nas nasmeje.

Ne sumnjamo da će se Nada odlično snaći u ovakvom okruženju i da će odoleti svim izazovima. S obzirom na to da je preživela i let avionom, što ćete moći da vidite u prvoj epizodi nove sezoni emisije „Premijera – Vikend specijal“, koja je na programu televizije Pink u nedelju, 2. septembra od 14 časova, „Zadruga 2“ za nju će biti „mačiji kašalj“, ili se bar ona tome nada.

Za drugu sezonu ugovore je potpisalo preko stotinu potencijalnih učesnika, a neki od njih će biti tu od samog početka rijaliti programa, dok će se drugi priključiti nešto kasnije, pa tako ni za Nadu Macuru još nije poznato da li će se na velelepno imanje useliti 6. septembra ili kasnije.

Da podsetimo, kroz prethodnu sezonu rijalitija „Zadruga“ prošlo je preko 80 učesnika, a njihov život se umnogome promenio nakon završetka ovog zabavnog programa.

Spektakularna druga sezona počeće 6. septembra u 21 čas, zato tog dana ne propustite da ispratite sva dešavanja ne televiziji Pink i portalu Pink.rs, ali budite i uz „Premijera – Vikend specijal“ ove nedelje, jer vam nova sezona donosi mnoge ekskluzivne informacije, što o budućim i bivšim zadrugarima, što o ostalim domaćim poznatim ličnostima.

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x