Bojan podržao Mirka i Lunu: Gazite Zoricu i „Lepog“ Miću!

Ogromno interesovanje gledalaca za „Zadrugu 2“ izazvao je producent i pevač Mirko Gavrić, koji će biti jedan od učesnika ovog šoua. Pre useljavanja na imanje u Šimanovce, Mirko je u emisiji na „Pinku“ ušao u žestoku raspravu sa Zoricom Marković i sa Lepim Mićom.

Zbog toga kako se sukobio sa iskusnim rijaliti igračima, Mirko je dobio podršku mnogih na društvenim mrežama, ali folk pevača Bojana Tomovića.

– Samo napred Luna i Mirko, gazite lažne moraliste poput tzv. „lepog“ miće i zorice markvoić. Matori nacionalista od 60 i kusur godina koji psuje devojke koje mogu da mu budu unuke, ništa drugo i ne zaslužuje nego prezir i svakodnevna poniženja, pa da vidi kao je kad on vređa – poručio je Tomović na „Instagramu“.

 

Podsetimo se delića sinoćne rasprave između Mirka i Zorice…

Previous Article
Next Article

11 Replies to “Bojan podržao Mirka i Lunu: Gazite Zoricu i „Lepog“ Miću!”

  1. P.V

    Tomovicu,bolje ti je da cutis jer se secamo dobro tvog ponasanja na farmi sa koje su te diskvalifikovali zbog agresivnog ponasanja, a secamo se i tvoje „kulture“ i psovki koje si uputio istoj toj Zorici Markovic koju sada prozivas.Nista nisi bolji od Lune, Slobe,Razije, Mirka, Gagija, cim ih podrzavas.Slicni se raduju slicnima.

  2. Ja

    E ovaj Bojan je kralj, legenda jer ima stav i zabole ga za „kijevce“ i slicne fanatike,on i Karleusa su prvi javno negativno komentarusali Kiju i svaka im cast na iskrenosti .Luna do pobede ovoga puta!

  3. Zvezdara

    Bojan Tomovic je uvek imao dobre pesme ,poput Na distanci, Nisam te zaboravio, ali uvek, znaci uvek pogresne stavove zato ga vecina u Srbiji i ne voli, nek vodi Lunu u CG ako je vec toliko podrzava!

  4. Iskrena

    Sta ce reci o coveku koji je napisao i otpevao Nisam te zaboravio i Na distanci ?! C A R !!

  5. Kockarka

    Rece Bojan Tomovic, Anabelin prijatelj sa Farme, nasilnik, alkoholicar i milogorac! Lepi Mica i Zorica su legende,jedini koji su jedini iskreno bili uz nasu kraljicu Kiju i branili instituciju braka koji je nazalost unistila luna djogani ali, polako, sve se vraca!

  6. Milos

    Tomovicu kolko te placaju Razija, Atijas i Djogaji da im javno podrzavas zlatnu koku ? Da nije neka robna razmena? Zna se da ti i Gagi imate slicne navike, cak ste obojica zbog nasilja diskvalifikovani iz rijalitija…

  7. Dejan M.

    Zorica je legenda, a pre svega zena i necija majka koju su ti majmune Crnogorski na farmi fizicki napao i najgore izvredjao, i ti si nasao da pricas o lepom Mici i o tome kako on psuje i vredja?! Zorica i Mica su za tebe, Lunu, Raziju i Mirka KRALJEVI! KIJEVCI SU UZ LEPOG MICU, ZORICU I SVE NORMALNE LJUDE KOJI DRZE DO MORALA I POSTENJA A NE KAO DJOGAJKA.

  8. Kockari

    Gazi ti svoje Milogorce, izrode izdajnicki, ali sta drugo ocekivati od ovog Bojana kad moze javno da podrzava nemoral, preljubu tj Zlunu Djogani i Zlobu Radanovica.
    P.s.nasa kraljica Kija vec ima svog favorita, a to je naravno Lepi Mica!

  9. Zena

    Iskreno se nadam da ce se Bojane tvojoj majci, sestri ili cerki desiti u braku jedna Luna !!

Comments are closed.

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x