Anamarija otkrila šta je radila sa Vojketom! FOTO

Sinoć su na “Instagramu”, na profilu bivše učesnice “Parova” Anamarije Džabazov, osvanule fotografije sa Vojketom i Đeksonom. Fotografije sa Vojketom su naročito privukle pažnju fanova jer su neki posumnjali da je on zapravo neveran svojoj devojci Sari Reljić.

Pozvali smo Anamariju i ona je za portal nemazabranjenih.rs otkrila šta je radila sa Vojketom i Đeksonom i šta uopšte misli o dvojici bivših zadrugara:

🔥🔥🔥

A post shared by Anamarija (@dzambazovanamarija_fancy) on

– Njih dvojica su juče imali nastup i ja sam ih zamolila da se slikam sa njima i to je sve. Nema ništa više od fotografisanja. Inače, Vojke i Đekson su mnogo ljubazni i fini. Super su dečki!

#holaholaholahola

A post shared by Anamarija (@dzambazovanamarija_fancy) on

👌👌👌

A post shared by Anamarija (@dzambazovanamarija_fancy) on

Inače, da podsetimo, danas u toku dana smo kontaktirali i Saru Reljić i ona je tada otkrila da li se uznemirila zbog druženja Anamarije i Vojketa.

– Ne znam ko je devojka, ali pošto sam bolesna i ležim kod kuće, imam vremena i da istražim, kao i svaka devojka, i videla sam se na svakoj fotografiji grli sa nekim tako da pretpostavljam da je to beznačajno sa njene strane, a što se tiče Vojketa, njemu verujem kao i uvek. Mislim da tu ništa nije bilo. Čak mi je i poslao poruku za laku noć sinoć oko ponoći, malo pre svog nastupa.

 

 

 

 

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa – Zadruga

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...