Poručila Sanji: Tvoji roditelji nisu normlani kao ni ti! Sanja: Nedoje*ane žene neka me zaobiđu!

Sanju Stanković i dalje neki osuđuju zbog njene romanse sa Jovanom Tomić Matorom.

– Čitam neke komentare i ne verujem, pa zar je moguće da neko normalan podržava ljubav između dve žene? Možda sam ja zaostala, ali bih htela da pitam ove ljude koji ih podržavaju: čemu su vas učili roditelji? Jeste li pravoslavci? Kako mislite da se produžava naša loza? Vratili smo se sa odmora juče bili do Ulcinja, na ulicama bračni par sa čoporom dece. Muslimani će zavladati svetom jer se množe kao mravi, a mi Srbi podržavamo dve lezbače odvratne. Ja nemam reči! – poručila je jedna osoba ispod Sanjine fotografije na „Instagramu“.

 

– Na ovu temu mogu da pričam do sutra. Naravno da želim decu. Hvala Bogu veštačka oplodnja postoji i jedva čekam da se ostvarim kao majka jer je to nešto najdivnije. A da imam roditelje i naravno da me podržavaju jer sam njihovo dete i vole me – odgovorila je Sanja na ovaj komentar.

Međutim, rasprava na tu temu se nije završila jer se još jedna Sanjina hejterka uključila u raspravu.

– Džaba ti devojko izgled i lepota kada ti je glava prazna. Kažeš roditelji te podržavaju, onda tvoji roditelji nisu normalni kao ni ti. Zna se šta je par, muškarac i žena. Brukaš našu zemlju, naš narod – poručila je Sanji izvesna Biljana.

– Molim nedoje*ane i isfrutrirane žene da zaobiđu moj profil. Hvala – odgovorila je Sanja ovoj osobi.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x